Takuu

Picture11

Takuu-, vaihto- ja palautusasioissa ole yhteydessä korusi myyneeseen jälleenmyyjään.

Myönnämme kaikille myydyille koruillemme kahden (2) kuukauden takuuajan, joko korjaamme korun tai korvaamme sen samanlaisella tai vastaavalla korulla.

Emme kuitenkaan vastaa vahingosta, joka johtuu korun huolimattomasta käsittelystä tai korulle tapahtuneesta tapaturmaisesta vahingosta (esim. putoaminen, kastuminen, kiinni jääminen). Takuun voimassaolon edellytyksenä on Katriinakorujen hoito-ohjeiden noudattaminen, joten tutustuthan myös hoito-ohjeisiin, näin korustasi on sinulle pitkään iloa.

Askartelusetit, lasinjalkakorut, kännykkäkorut ja avaimenperät eivät kuulu takuun piiriin, eivätkä myöskään korujen metalli- tai hopeaosien luonnollinen tummuminen tai kuluminen.

Katriinakorujen takuu ainoastaan kuittia vastaan, joten muistathan säilyttää kuitin.

Kotikutsuilla myydyillä koruilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla kuitenkin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytetty korvakoru on hygieniatuote, jolla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 

 

Nikkeli

Kaikki Katriinakorut ovat nikkelitestattuja. Joskus kuitenkin metalliosien eri aineosat saattavat aiheuttaa kaikista herkimmille allergiaoireita. Mallistossamme on myös useita malleja, joissa ei ole käytetty lainkaan metallikomponentteja. Suosittelemmekin näitä malleja herkimmille metalliallergikoille.