Katriinakorut Oy

Picture4Katriinakorut Oy on suomalainen, vuonna 2007 perustettu, oman design-korumallistonsa tukkuliike. Arja Asikainen ja Menna Mäkelä suunnittelevat upeat korumallimme – sydämellä Sinulle.

Korujen suunnittelun inspiraation lähteenä ovat Suomen neljä ainutlaatuista vuodenaikaa sekä luonnonmateriaalien, kuten helmien, korukivien ja simpukoiden moninaiset muodot ja värit. Jokaisen korun värit ja muodot ovat tarkkaan harkittuja. Näin olemme luoneet persoonallisen korumalliston, joka sopii kaikenikäisille naisille. Korumallistostamme löytyvät myös suloiset lasten korut, joiden suunnitteluun ovat innolla osallistuneet lähipiirimme lapset.

Kaikki korumme valmistetaan taidokkaasti käsityönä. Korujen materiaalina käytämme mm. aitoa viljeltyä makeanveden helmeä, simpukkaa, lasia ja erilaisia korukiviä. Korujen klassisia värejä tehostavat kausittain vaihtuvat trendivärit.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korumalliston, joka on yksilöllinen, värikäs ja kohtuullisen hintainen. Useita kertoja vuodessa uudistuvasta korumallistostamme löydät uniikit korut niin arkeen kuin juhlaan – ilahduttamaan itseä tai lahjaksi ystävälle.

Picture5 Kauniita ja muodikkaita Katriinakoruja voit ostaa vähittäismyyntiliikkeistä ja itsenäisten jälleenmyyjiemme kautta esimerkiksi korukutsuilta sekä myös verkkokaupasta. Olemme mukana myös erilaisissa myyntitapahtumissa ja messuilla. Näistä tapahtumista löydät ajankohtaista tietoa facebook-sivuiltamme.

Miten kaikki sai alkunsa?

Katriinakorujen perustaja Arja Asikainen asui useita vuosia Shanghaissa ja tutustui siellä taitaviin koruntekijöihin, joiden kautta hän saikin ensimmäisen kosketuksen korujen lumoavaan maailmaan. Aluksi hän osti koruja vain omaksi ilokseen tai lahjaksi muille.

Aina kotimaassa käydessään, hänen ystävänsä esittivät omia toiveitaan tuliaiskoruista. Pian Arja jo kehittelikin omia korumalleja ja opetteli korujen valmistusta. Ajatus yrityksen perustamisesta kypsyi hiljalleen mielessä, kun oma tietous koruista ja materiaaleista kasvoi. Niinpä vuoden 2007 alussa perustettiin Katriinakorut Oy.

Nykyään valmistamme joitakin korumalleja omana tuotantona Suomessa, mutta suurin osa koruistamme valmistuu edelleen Shanghaissa tai sen maakunnissa. Tunnemme itse henkilökohtaisesti jokaisen koruntekijämme jo vuosien takaan, ja näin voimme luottaa, että korumme tehdään aina vastuullisin menetelmin. Picture6 Ostammekin korut suoraan näiltä taitavilta käsityöyrittäjiltä, heidän itse määrittämällään hinnalla, ilman välikäsiä. Meille on erittäin tärkeää, että kaikille osapuolille kaupankäynti on kannattavaa ja ennen kaikkea reilua.

Hieman myöhemmin, yhteisten tuttavien kautta Katriinakoruihin tuli mukaan myös toisena suunnittelija toimiva Menna Mäkelä. Korusuunnittelun lisäksi Menna vastaa myös Katriinakorujen myynnistä.

Naisia yhdistävät myös useat muutkin asiat, kuin vain hauskat hetket korujen parissa. He ovat kumpikin äitejä, ja kummallekin on ensiarvoisen tärkeää perheen ja lasten hyvinvointi. He kumpikin nauttivat liikunnasta, ja yksi lempipuuhista onkin koirien kanssa luonnossa kulkeminen. Elämän tärkeimmiksi arvoiksi he nostavat lähimmäisen rakkauden, luottamuksen sekä yksilöiden tasavertaisuuden.