Jälleenmyynti

Picture1Katriinakorut Oy on oman design-korumallistonsa tukkuliike. Katriinakoruja voivat ostaa tukkuperiaatteella yritykset, toiminimet ja elinkeinonharjoittajat.

Korumme sopivat moneen liikkeeseen oheistuotteeksi, esimerkiksi vaatekauppaan, kampaamoon, kauneushoitolaan, lahjatavaraliikkeeseen. Voit myydä korujamme myös kotikutsuilla tai erilaisissa myyntitapahtumissa.

Meillä ei ole minimitilausmääriä, vaan voit itse määritellä kuinka paljon mitäkin korua haluat ottaa myyntiin. Näin saat luotua itsellesi juuri oman näköisesi myyntimalliston. Mallistomme uusiutuu säännöllisesti, joten sinulla on aina tarjolla asiakkaillesi jotain uutta, ihanaa ja uniikkia.

Korukutsuedustaja

Katriinakorujen jälleenmyyjät voivat olla joko sivu- tai päätoimisia. Myymällä Katriinakoruja esim. kotikutsuilla tai erilaisissa myyntitapahtumissa voit hankkia itsellesi jo muutamilla kutsuilla kuukaudessa mukavat lisäansiot.

Jälleenmyyntityön aloittaminen on helppoa, koska saat itse päättää mitä koruja ja paljonko haluat ottaa mallistoosi. Näin saat luotua itsellesi juuri oman näköisesi myyntimalliston. Korut ovat tuotteina erittäin helppoja myydä.

Picture2Korujen kuljettaminen myyntitapahtumiin on helppoa, koska korut menevät pieneen tilaan. Korukutsuja voi järjestää perinteisten kotikutsujen lisäksi esim. työpaikoilla, lasten harrastusten parissa ja erilaisten illanviettojen ohjelmanumerona.

Katriinakorut Oy ei ole verkostomarkkinointiyritys, vaan oman design-korumallistonsa tukkuliike, joten jälleenmyyjänämme ostat korut aina tukkuhinnalla. Ansiosi määräytyvät tukkuhinnan ja kuluttajanhinnan välisestä osuudesta. Tämä tuo rentoutta myyntiisi, sillä tiedät saavasi koruista aina parhaan mahdollisen myyntikatteen. Meille on tärkeää, että kaikille osapuolille toimintatapa on kannattavaa ja reilua, eikä hauskuuttakaan saa unohtaa.

Korukutsuilla esittelet myynnissäsi sillä hetkellä olevia koruja, joten asiakkaat saavat korut heti mukaansa ja sinä saat jo myyntitilaisuudessa rahat itsellesi. Tämä säästää sekä aikaasi että kulujasi, kun myyt tuotteet suoraan omasta "varastostasi" ja mikä parasta, asiakkaat saavat korut heti mukaansa.

Korujen tarve ja kulutus kasvaa Suomessa koko ajan. Korut ovat tulleet jokapäiväiseksi asusteeksi myös arkipukeutumiseen. Korujemme hintataso on erittäin maltillinen, joten tämä mahdollistaa hyvän myynnin kutsuilla ja sitä kautta Sinulle erittäin hyvät ansiot.

Picture3Kutsuedustaja voi halutessaan toimia myös itsenäisenä korumyyntiedustajana, tästä voit kysyä lisää Katriinakorujen myynnistä.

Etsimme joukkoomme lisää iloisia ja myyntityöstä pitäviä henkilöitä, voit olla mistä päin Suomea tahansa. Jos olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, ota yhteyttä!

Yritystuotteet

Katriinakoruilta on mahdollista saada myös yksilölliset tuotteet yrityksille. Uniikit korumme sopivat erinomaisesti mm. liike-, asiakas- tai tilaajalahjaksi.

Räätälöimme tuotteet jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan.

Meiltä on mahdollisuus lainata koruja myös lehti- ja tv-kuvauksiin.